Beschikbaarheid checken

Vragen? Neem gerust contact met ons op: info@borgocastellopanicaglia.com

Develop Your Talents in Umbrië

Develop Your Talents

Met The Development Company in Umbrië van 6 t/m 12 mei 2023:(her)ontdek jouw talenten door middel van de DISC talentanalyse en ontwikkelingsweek bij Borgo Castello Panicaglia

 • vanaf 2.695 euro p.p. op basis van 2 personen per kamer
 • vanaf 2.995 euro p.p. op basis van 1 persoon per kamer

Heb je behoefte aan nieuwe inzichten, energie en verandering in je leven? Dit is jouw kans! Onder begeleiding van Esther en Rebecca, van The Development Company, zul je een week lang masterclasses, trainingen en coaching ontvangen die jou de inzichten en tools bieden om (weer) het beste uit jezelf en jouw leven te halen.

Doel
Deze week biedt de mogelijkheid om uit je dagelijkse gewoonten stappen, nieuwe inzichten te verkrijgen over jouw talenten, en zal je helpen hoe je deze talenten het best in de praktijk kan brengen. Door voorafgaand aan de coachingsweek de DISC analyse te doen zul je waardevolle inzichten krijgen over jouw gedragsvoorkeuren. Deze analyse zal je sterke- en ontwikkelingspunten punten in kaart brengen en is zo een doeltreffende manier om jou effectiviteit te vergroten. De DISC analyse zal niet alleen een deel uitmaken van je ontwikkeling in Italië, maar zal nog vaak als referentiekader dienen in jou verdere leven.  Deze reis zal, naast het bieden van handvatten, er voor zorgen dat je tot ultieme ontspanning zal komen; het zal een onvergetelijke ervaring opleveren!

Programma
Het programma van je 7-daagse persoonlijke en professionele reis  (van zaterdag tot vrijdag) ziet er in grote lijnen als volgt uit: je verblijft in de schitterend Italiaanse Borgo Castello Panicaglia in Umbrië, in de buurt van Assisi. De aankomstdag staat in het teken van de eerste kennismaking met ’s avonds een gezamenlijk welkomstdiner. Daarna volgen vijf dagen met een DISC talentanalyse workshop, coachsessies, masterclasses en trainingen. Thema’s zoals; persoonlijk & professioneel bewustzijn, persoonlijk leiderschap, coachen naar resultaat, oordeelvrij communiceren, communicatiestijlen, positioneren en profileren en leren veranderen/loslaten zullen centraal staan. Meer informatie over de thema’s vind je onderaan de pagina. Daarnaast zul je recreatieve activiteiten gaan doen om te genieten van het echte Italiaanse leven, leer pasta maken en geniet van de authentieke Italiaanse steden. Op vrijdag ontbijten we nog een laatste keer samen en ga je op weg naar huis vol nieuwe inzichten en energie!

Locatie
Naast het krijgen van nieuwe inzichten over jezelf en je leven biedt de Borgo de ideale plek om volledig te ontspannen en tot rust te komen. De warme en luxe hotelinrichting in combinatie met de authentieke Italiaanse locatie zorgen ervoor dat je je al snel thuis zult voelen. Daarnaast zal er gedurende de week genoten worden van de traditionele Italiaanse keuken met lokale en verse producten uit onze eigen groenten tuin. Kortom: de ideale plek om jezelf een boost te geven!

Coaches
De week zal worden begeleid door Esther en Rebecca van The Development Company. The Development Company is al ruim 25 jaar expert in bedrijfsspecifieke training- transitiebegeleiding of coachingsprogramma op het gebied van business- en personal development, leiderschap & communicatie. Daarbij zijn zij gespecialiseerd in het inzetten van instrumenten zoals assessments en gedragsanalyses. Hét bedrijf met jarenlange nationale- en internationale ervaring op het gebied van training, advies en ontwikkeling. Uitstekende behaalde resultaten bij een breed scala aan klanten. Esther en Rebecca vormen een dynamisch duo die met passie, plezier en ervaring het beste in jou naar boven brengen.

Boost Your Talents bestaat uit:

 • Zes nachten
 • Volpension
 • DISC Talentanalyse voorafgaand aan de coachweek
 • Volledig programma inclusief workshops, coachsessies en trainingen
 • Stadsbezoek
 • Kookworkshop

Daarnaast is het mogelijk om ter plekke individuele coachingsessies te boeken met Esther of Rebecca.

Het belooft een ontzettend waardevolle week te worden met handvatten voor de toekomst. Bij vragen neem contact op met events@borgocastellopanicaglia.com.

Meer info over de thema’s

Personal & Professional bewustzijn
Samen gaan we opzoek naar jouw kernwaarden. Dingen die jij het belangrijkst vindt geven jou daarmee ook richting. Welke keuzes maak jij en wie ben jij als persoon. Indien onbekend is wat jouw waarden zijn, kunnen jouw waarden ook niet als kompas dienen. De (professionele) keuzes die je maakt zijn dan gebaseerd op externe factoren en niet op jouw waarden. Dit kan ontevredenheid en stress met zich meebrengen. Nog zonder dat je doorhebt waar dit vandaan komt.

Persoonlijk leiderschap
Ontwikkel vaardigheden om jezelf te kunnen leiden en richting te kunnen geven. Maak zelfbewust jouw eigen keuzes. Daarnaast is het ook belangrijk voor jezelf op te komen. Hoe breng je jouw keuzes over op anderen?

Coachen naar resultaat
Ontwikkelen op basis van je sterke punten. Belemmerende overtuigingen en gedachten omzetten in positieve focus en kracht met als doel nieuwe energie voelen en onszelf niet beperken. Als mijn doel duidelijk is, kan ik het ook realiseren.

Oordeelvrij communiceren
Hoe kan ik iets overbrengen zonder een oordeel mee te geven. Oordelen zorgen voor ruis in de communicatie. Zonder deze ruis ontstaat meer begrip aan beide kanten en wordt een doel eerder bereikt.

Develop Your Talents | 7-daags arrangement

 • Zes nachten
 • Volpension
 • DISC Talentanalyse Dagelijks workshops, coachsessies en trainingen
 • Dagelijks workshops, coachsessies en trainingen
 • Stadsbezoek
 • Kookworkshops

2695 euro

vanafprijs, p.p..

Reserveren