Beschikbaarheid checken

Vragen? Neem gerust contact met ons op: info@borgocastellopanicaglia.com

Herfstvakantie voor het hele gezin

Nazomeren in Umbrië

Tussen 14 t/m 28 oktober 2023


Vanaf €615,– per persoon op basis van een vijfpersoonkamer

Kom genieten van het prachtige Umbrië samen met het hele gezin. Een herfstvakantie vol avontuur, plezier en ontspanning, waar zowel kinderen als volwassenen zich volledig kunnen onderdompelen in fantastische belevenissen. Van creatieve activiteiten tot avontuurlijke speurtochten en van smakelijke kooklessen tot prachtige natuurwandelingen, er is voor elk wat wils.

Jullie mogen de handen uit de mouwen steken om deel te nemen aan de olijvenpluk, leer meer over het productieproces van olijfolie en proef de eerste pers van het jaar tijdens een picknick in de olijfgaard. Terwijl de kinderen zich vermaken met het maken van kunstwerken, het ontdekken van de natuur of het leren van pasta maken, kunnen ouders genieten van momenten van rust en ontspanning in ons comfortabele en luxe hotel.

De activiteiten beperken zich niet alleen tot het hotel. Ga samen met de truffelhonden op jacht naar de lekkerste truffels, duik in de geschiedenis en cultuur tijdens een begeleide stadswandeling door Assisi of leer chocolade maken tijdens een bezoek aan het chocolade museum in Perugia. Laat je verrassen door het authentieke groene hart van Italië.

Je kunt ervoor kiezen om vanaf thuis met de auto naar de Borgo te reizen of door te vliegen op Perugia, Ancona, Rome Fiumicino, Florence of Pisa. Op zaterdag gaat er een vlucht vanuit Rotterdam op Perugia en andersom.

Inbegrepen

 • Zeven nachten inclusief ontbijt
 • Vier keer een driegangendiner
 • Pizza avond
 • Wijnproeverij op de Borgo
 • Kookworkshop
 • Olijvenpluk en picknick tussen de olijfgaarden
 • Dagelijkse kinderactiviteiten

Kun je niet wachten om te genieten van de Italiaanse sfeer, de prachtige omgeving en het maken van  blijvende herinneringen met het gezin? Wacht dan niet langer en boek nu deze onvergetelijke herfstvakantie! We kijken ernaar uit jullie te verwelkomen voor een unieke ervaring.


Activiteiten programma in detail

Zondag – Knutselactiviteit
Op deze dag zal de eerste activiteit voor de kinderen plaats vinden. De kinderen worden uitgenodigd om hun creativiteit tot uiting te brengen tijdens het knutselen van een herfst knutselwerkje. Geniet zelf nog even van de namiddag zon aan het zwembad met een heerlijk Italiaans aperitief.

Maandag –  Pasta Workshop
Ontdek de geheimen van de Italiaanse keuken tijdens onze leuke en interactieve kinder pasta workshop! Laat de kinderen hun innerlijke chef-kok naar boven halen terwijl ze de kunst van het pasta maken onder de knie krijgen. Na de workshop gaan de kinderen aan tafel om hun zelfgemaakte creaties te proeven.

Terwijl de kinderen druk zijn in de keuken nodigen we je uit om deel te nemen aan de wijnproeverij. Tijdens deze proeverij zul je onder begeleiding van onze sommelier de lekkerste lokale wijnen proeven.

Dinsdag – Olijvenpluk & Schilderen
Na het ontbijt gaan jullie met het hele gezin naar een lokaal olijvenbedrijf om mee te helpen met de olijvenpluk. Na al het harde werk is het tijd voor een welverdiende lunch tussen de olijfgaarden waar jullie zullen genieten van een picknick met Umbrische lekkernijen.

Aan het einde van de middag staat er een schildersactiviteit op de planning voor de kinderen.

Woensdag – Pizza & Bioscoop
Vandaag zal er genoten worden van de overheerlijke pizza’s uit de steenoven. Kinderen kunnen kiezen uit verschillende verse ingrediënten, zoals tomatensaus, kaas, ham, champignons, paprika’s, olijven en nog veel meer. Ze kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en hun pizza’s naar eigen smaak samenstellen. Daarna zal er genoten worden van de zelfgemaakte pizza’s om vervolgens in een zitzak neer te ploffen tijdens de filmavond in de buitenbioscoop.

Donderdag – Sport & Spel
Voor de actieve vakantiegangers staat er vandaag een waterpolo toernooi op het programma, niet alleen kinderen mogen mee doen, ook ouders zijn van harte welkom. Aan het einde van de middag mogen kinderen deel nemen aan een spannende spelletjes middag waarin ze punten kunnen verzamelen tijdens de verschillende spellen.

Vrijdag – Bingo, Lasergame & Kampvuur
Op vrijdag sluiten we de week feestelijk af met een kinderbingo, waar kinderen de kans krijgen om hun geluk te beproeven en leuke prijzen te winnen! De oudere kinderen zullen het bos in duiken waar in teams een spannend lasergame gespeeld zal worden. Na het eten gaan we samen hout sprokkelen en het kampvuur aan maken. Waar we vervolgens broodjes en natuurlijk marshmallows zullen roosteren.


Ontdek de omgeving

De activiteiten beperken zich niet alleen tot het hotel. Ga samen met de truffelhonden op jacht naar de lekkerste truffels, duik in de geschiedenis en cultuur tijdens een begeleide stadswandeling door Assisi of leer chocolade maken tijdens een bezoek aan het chocolade museum in Perugia. Laat je verrassen door het authentieke groene hart van Italië. Kies zelf waar jullie naast de inbegrepen activiteiten behoefte aan hebben en maak jullie vakantie compleet:

 • Begeleide stadswandeling in Assisi
 • Bezoek aan Perugina Chocolade Museum en chocolade-workshop
 • Mountainbike tour
 • Truffeljacht
 • Bezoek aan een wijnhuis

Interesse in deze vakantie op een ander moment? We bieden in het voorjaar het familie arrangement aan tussen 27 april – 5 mei 2024. Voor vragen, neem contact op met events@borgocastellopanicaglia.com

Herfstvakantie voor het hele gezin

 • Zeven nachten inclusief ontbijt
 • Vier keer een driegangendiner
 • Pizza avond
 • Wijnproeverij op de Borgo
 • Kookworkshop
 • Olijvenpluk en picknick tussen de olijfgaarden
 • Dagelijkse kinderactiviteiten

615 euro

vanafprijs, p.p..

Reserveren