Boek direct online

Vragen? Neem gerust contact met ons op: info@borgocastellopanicaglia.com

Pinksteren in Umbrïe

Pinkster Week Arrangement – 7 Nachten

Het woord Pinksteren (Pentecoste in het Italiaans) betekent letterlijk ‘vijftigste’. Pinksteren wordt namelijk 50 dagen na Pasen gevierd. Het is een Christelijk feest, maar in de Middeleeuwen was het feest ook verbonden met de viering van de lente.

Vier ook de lente! Ga er samen even lekker tussenuit in Borgo Castello Panicaglia! Wij hebben speciaal voor Pinksteren een week– en weekendarrangement samengesteld.

Jullie overnachten in één van onze stijlvolle en warm ingerichte kamers, waar bij aankomst een lekkere fles wijn klaarstaat. Iedere dag serveren wij een heerlijk ontbijt (op 1e Pinksterdag maken we er uiteraard iets extra speciaals van). In overleg met jullie, plannen we een bezoek in bij een wijnhuis, voor een kleine tour, inclusief een wijnproeverij. In de Borgo zelf organiseren we een kookworkshop waarbij jullie kunnen leren om zelf verse pasta te maken en een overheerlijk dessert. Onze Italiaanse kok maakt daarnaast ieder avond een driegangendiner met verse streekproducten en producten uit eigen tuin. Het diner is op twee avonden inbegrepen in de prijs.

Klik op reserveren en vier Pinksteren in Borgo Castello Panicaglia!

 

 

Pinkster Week Arrangement 7 Nachten

  • 7 x Overnachting incl. ontbijt
  • 2 x Drie gangen diner
  • 1 x Bezoek wijnhuis incl. wijnproeverij
  • 1 x Kookworkshop
  • 1 x Fles wijn op de kamer

395 euro

vanafprijs, p.p..

Reserveren