Boek direct online

Vragen? Neem gerust contact met ons op: info@borgocastellopanicaglia.com

Pinksteren in Umbrïe

Pinkster Weekend Arrangement – 3 Nachten

Het woord Pinksteren (Pentecoste in het Italiaans) betekent letterlijk ‘vijftigste’. Pinksteren wordt namelijk 50 dagen na Pasen gevierd. Het is een Christelijk feest, maar in de Middeleeuwen was het feest ook verbonden met de viering van de lente.

Vier ook de lente! Ga er samen even lekker tussenuit in Borgo Castello Panicaglia! Wij hebben speciaal voor Pinksteren een week– en weekendarrangement samengesteld.

Jullie overnachten in één van onze stijlvolle en warm ingerichte kamers, waar bij aankomst een lekkere fles wijn klaarstaat. Iedere dag serveren wij een heerlijk ontbijt (op 1e Pinksterdag maken we er uiteraard iets extra speciaals van). Op zaterdag kunnen jullie een bezoek brengen aan een wijnhuis, voor een kleine tour en natuurlijk een wijnproeverij. Op zondag kunnen jullie deelnemen aan een kookworkshop waarbij jullie leren om zelf verse pasta te maken en een overheerlijk dessert. Geniet daarnaast een avond van een driegangendiner gemaakt door onze Italiaanse kok met verse streekproducten en producten uit eigen tuin.

Klik op reserveren en vier Pinksteren in Borgo Castello Panicaglia!

 

 

 

Pinkster Weekend Arrangement 3 Nachten

  • 3 x Overnachting incl. ontbijt
  • 1 x Drie gangen diner
  • 1 x Bezoek aan wijnhuis incl. wijnproeverij
  • 1 x Kookworkshop
  • 1 x Fles wijn op de kamer

295 euro

vanafprijs, p.p..

Reserveren