Beschikbaarheid checken

Vragen? Neem gerust contact met ons op: info@borgocastellopanicaglia.com

Wijnreis door Umbrië

Umbria Wine

Ontdek de wijnwereld van Umbrië met een 8-daagse wijnreis

Weekarrangement van 15 t/m 22 april 2023

  • vanaf 1250 euro p.p.*
  • op basis van vol pension (ontbijt – lunch – diner)

*de prijs is afhankelijk van de gekozen kamer en het aantal personen

Een week lang ondergedompeld worden in wijn
Maak kennis met Sagrantino, Ciliegiolo en Grechetto druiven. Een wijnreis langs verschillende wijnhuizen in de omgeving: van traditioneel tot modern en van kleine tot grote wijnhuizen! Diverse excursies om jouw wijnkennis verder uit te breiden en bovenal volop te kunnen genieten van een prachtig product, namelijk wijn. Dit in combinatie met de Italiaanse keuken, maakt de wijnweek compleet.

Programma
Het programma van je 8-daagse wijnreis (van zaterdag tot zaterdag) ziet er in grote lijnen als volgt uit: je verblijft in de schitterend Italiaanse Borgo Castello Panicaglia in Umbrië, in de buurt van Assisi. De aankomstdag staat in het teken van de eerste kennismaking met ’s avonds uiteraard een gezamenlijk welkomstdiner. Daarna volgen zes dagen van bezoeken aan wijnhuizen, uitstapjes en verdieping met achterliggende informatie. Uiteraard kan de Italiaanse keuken niet ontbreken en combineren we wijn met spijs. Op zaterdag ontbijten we nog een laatste keer samen en stap je vervolgens in de auto om het thuisfront te verwennen met Umbrische wijnen. Kom je toch met het vliegtuig? Dan kijken we graag met je mee hoe we jouw favoriete wijnen bij je thuis bezorgen.

Wijn en nog veel meer
De wijnhuisbezoeken worden afgewisseld met een bezoek aan het wijnmuseum van Torgiano, kookworkshops en wijn-spijs cursussen. We genieten van maaltijden op zeer bijzondere locaties, wijnproeverijen en leren alles over de Umbrische wijnbouw.

Zaterdag
Vanaf 15.00 uur kun je inchecken in ons hotel. Vanaf 17.00 uur word je verwacht voor een aperitivo della casa. Vanaf 20.00 uur is er een welkomst diner. Arriveer je na 21.00 uur? Dan zorgen wij later op de avond voor een lichte maaltijd.

Opbouw weekprogramma
08.00 – 9.00 ontbijtbuffet
09.30 – 11.30 wijnhuis bezoek
13.00 – 14.00 lunch
15.00 – 17.00 middagprogramma
20.00 – diner

Zaterdag
Het programma eindigt op zaterdagochtend na het ontbijt en vervolgens vertrek.

Umbria Wine | 8-daagse wijnreis

  • Zeven nachten
  • Volpension
  • Wijnhuizen bezoeken
  • Diverse excursies
  • Wijn-spijs cursus

1250 euro

vanafprijs, p.p..

Reserveren