Beschikbaarheid checken

Vragen? Neem gerust contact met ons op: info@borgocastellopanicaglia.com

Voorjaarsvakantie voor het hele gezin

Lente in Umbrië

Tussen 20 april t/m 11 mei 2024


Vanaf €895,– per persoon op basis van een vijfpersoonskamer

Ontsnap aan de drukte van alledag en geniet van een onvergetelijk voorjaarsavontuur met het hele gezin. Ons voorjaars familiearrangement biedt de perfecte gelegenheid om quality time door te brengen en nieuwe herinneringen te creëren te midden van de betoverende schoonheid van het seizoen. Eind april in Umbrië is een prachtige tijd van het jaar, waarin de natuur tot leven komt en het aangenaam warmer begint te worden.

Trek eropuit en verken de prachtige omgeving terwijl de natuur tot leven komt met kleurrijke bloemen en ontluikende bomen. Neem deel aan spannende activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden, van avontuurlijke speurtochten en leuke spelletjes tot creatieve activiteiten.

Laat de kinderen hun innerlijke chef-koks ontdekken tijdens een interactieve kookworkshop, waar ze de kunst van het bereiden van smakelijke gerechten leren. Terwijl zij zich vermaken, kunnen ouders genieten van een welverdiende ontspanning in onze comfortabele accommodatie, omgeven door rust en luxe.

Ontdek ook de verborgen schatten van de regio. Ga op ontdekkingsreis door historische steden tijdens een begeleide tour, proef de heerlijke chocolade in het beroemde Perugina Chocolate Museum, ga op truffeljacht in de prachtige landschappen of ontdek de geheimen van de lokale wijnen tijdens een bezoek aan een authentieke wijngaard.

Je kunt ervoor kiezen om vanaf thuis met de auto naar de Borgo te reizen of door te vliegen op Perugia, Ancona, Rome Fiumicino, Florence of Pisa. Op zaterdag gaat er een vlucht vanuit Rotterdam op Perugia en andersom.

Inbegrepen

 • Zeven nachten inclusief ontbijt
 • Vier keer een driegangendiner
 • Pizza avond
 • Wijnproeverij
 • Kookworkshop voor kids
 • Picknick tussen de olijfgaard
 • Dagelijkse kinderactiviteiten

Kun je niet wachten om te genieten van de Italiaanse sfeer, de prachtige omgeving en het maken van  herinneringen met het gezin? Wacht dan niet langer en boek nu deze onvergetelijke voorjaarsvakantie! We kijken ernaar uit jullie te verwelkomen voor een unieke ervaring.


Activiteiten programma in detail

Zondag – Knutselactiviteit
Op deze dag zal de eerste activiteit voor de kinderen plaats vinden. De kinderen worden uitgenodigd om hun creativiteit tot uiting te brengen tijdens het knutselen van een lente knutselwerkje. Geniet zelf nog even van de namiddag zon aan het zwembad met een heerlijk Italiaans aperitief.

Maandag –  Pasta Workshop
Ontdek de geheimen van de Italiaanse keuken tijdens onze leuke en interactieve kinder pasta workshop! Laat de kinderen hun innerlijke chef-kok naar boven halen terwijl ze de kunst van het pasta maken onder de knie krijgen. Na de workshop gaan de kinderen aan tafel om hun zelfgemaakte creaties te proeven.

Terwijl de kinderen druk zijn in de keuken nodigen we je uit om deel te nemen aan de wijnproeverij. Tijdens deze proeverij zul je de lekkerste lokale wijnen proeven.

Dinsdag – Picknick & Schilderen
Geniet samen van een picknick lunch tussen de olijfgaarden met heerlijke Umbrische lekkernijen. Aan het einde van de middag staat er een schildersactiviteit op de planning voor de kinderen.

Woensdag – Pizza & Bioscoop
Vandaag zal er genoten worden van de overheerlijke pizza’s uit de steenoven. Kinderen kunnen kiezen uit verschillende verse ingrediënten, zoals tomatensaus, kaas, ham, champignons, paprika’s, olijven en nog veel meer. Ze kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en hun pizza’s naar eigen smaak samenstellen. Daarna zal er genoten worden van de zelfgemaakte pizza’s om vervolgens in een zitzak neer te ploffen tijdens de filmavond in de buitenbioscoop.

Donderdag – Sport & Spel
Voor de actieve vakantiegangers staat er vandaag een waterpolo toernooi op het programma, niet alleen kinderen mogen mee doen, ook ouders zijn van harte welkom. Aan het einde van de middag mogen kinderen deel nemen aan een spannende spelletjes middag waarin ze punten kunnen verzamelen tijdens de verschillende spellen.

Vrijdag – Bingo, Lasergame & Kampvuur
Op vrijdag sluiten we de week feestelijk af met een kinderbingo, waar kinderen de kans krijgen om hun geluk te beproeven en leuke prijzen te winnen! De oudere kinderen zullen het bos in duiken waar in teams een spannend lasergame gespeeld zal worden. Na het eten gaan we samen hout sprokkelen en het kampvuur aan maken. Waar we vervolgens broodjes en natuurlijk marshmallows zullen roosteren.


Ontdek de omgeving

De activiteiten beperken zich niet alleen tot het hotel. Ga samen met de truffelhonden op jacht naar de lekkerste truffels, duik in de geschiedenis en cultuur tijdens een begeleide stadswandeling door Assisi of leer chocolade maken tijdens een bezoek aan het chocolade museum in Perugia. Laat je verrassen door het authentieke groene hart van Italië. Kies zelf waar jullie naast de inbegrepen activiteiten behoefte aan hebben en maak jullie vakantie compleet:

 • Begeleide stadswandeling in Assisi
 • Bezoek aan Perugina Chocolade Museum en chocolade-workshop
 • Mountainbike tour
 • Truffeljacht
 • Bezoek aan een wijnhuis

Interesse in deze vakantie op een ander moment? We bieden in het najaar van 2024 het familie arrangement aan van 19 oktober – 3 november. Voor vragen, neem contact op met events@borgocastellopanicaglia.com.

Voorjaarsvakantie voor het hele gezin

 • Zeven nachten inclusief ontbijt
 • Vier keer een driegangen diner
 • Pizza avond
 • Wijnproeverij
 • Kookworkshop voor kids
 • Picknick tussen de olijfgaard
 • Dagelijks kinderactiviteiten

895 euro

vanafprijs, p.p..

Reserveren