Boek direct online

Vragen? Neem gerust contact met ons op: info@borgocastellopanicaglia.com

Pasen in Umbrïe

Vrolijk Pasen Weekend Arrangement – 3 Nachten

In Italië luidt het gezegde: ‘Natale con i tuoi, Pasqua con chi voi’. Kerst met je familie, Pasen met wie je maar wilt. De Italianen luiden het Paasfeest in met een avondprocessie op Venerdì Santo (Goede Vrijdag) en genieten volop van dit lange weekend. Natuurlijk met heerlijk eten en drinken, want op 1e Paasdag eindigt de vastenperiode.

Willen jullie deze dagen ook in Italië doorbrengen? Wij hebben speciaal voor Pasen een week– en weekendarrangement samengesteld om er echt even samen tussenuit te zijn.

Jullie overnachten in één van onze stijlvolle en warm ingerichte kamers, waar bij aankomst een lekkere fles wijn klaarstaat. Iedere dag serveren wij een heerlijk ontbijt (op 1e Paasdag maken we er uiteraard iets extra speciaals van). Op zaterdag kunnen jullie een bezoek brengen aan een wijnhuis, voor een kleine tour en natuurlijk een wijnproeverij. Op zondag kunnen jullie deelnemen aan een kookworkshop waarbij jullie leren om zelf verse pasta te maken en een overheerlijk dessert. Geniet daarnaast twee avonden van een driegangendiner gemaakt door onze Italiaanse kok met verse streekproducten en producten uit eigen tuin. En dit alles voor een totaalprijs van 590 euro (voor 2 personen, op basis van beschikbaarheid).

Het weekendarrangement geldt voor aankomst op vrijdag 2 of zaterdag 3 april en vertrek op 5 of 6 april 2021. Extra dagen in overleg toe te voegen.
Klik op reserveren en vier Pasen in Borgo Castello Panicaglia!

 

Vrolijk Pasen Weekend Arrangement 3 Nachten

  • 3 x Overnachting incl. ontbijt
  • 2 x Drie gangen diner
  • 1 x Bezoek aan wijnhuis incl. wijnproeverij
  • 1 x Kookworkshop
  • 1 x Fles wijn op de kamer

295 euro

vanafprijs, p.p..

Reserveren