Boek direct online

Vragen? Neem gerust contact met ons op: info@borgocastellopanicaglia.com

Pasen in Umbrïe

Vrolijk Pasen Week Arrangement – 7 Nachten

In Italië luidt het gezegde: ‘Natale con i tuoi, Pasqua con chi voi’. Kerst met je familie, Pasen met wie je maar wilt. De Italianen luiden het Paasfeest in met een avondprocessie op Venerdì Santo (Goede Vrijdag) en genieten volop van dit lange weekend. Natuurlijk met heerlijk eten en drinken, want op 1e Paasdag eindigt de vastenperiode.

Willen jullie deze dagen ook in Italië doorbrengen? Wij hebben speciaal voor Pasen een week– en weekendarrangement samengesteld om er echt even samen tussenuit te zijn.

Jullie overnachten in één van onze stijlvolle en warm ingerichte kamers, waar bij aankomst een lekkere fles wijn klaarstaat. Iedere dag serveren wij een heerlijk ontbijt (op 1e Paasdag maken we er uiteraard iets extra speciaals van). In overleg met jullie, plannen we een bezoek in bij een wijnhuis, voor een kleine tour, inclusief een wijnproeverij. In de Borgo zelf organiseren we een kookworkshop waarbij jullie kunnen leren om zelf verse pasta te maken en een overheerlijk dessert. Onze Italiaanse kok maakt daarnaast ieder avond een driegangendiner met verse streekproducten en producten uit eigen tuin. Het diner is op twee avonden inbegrepen in de prijs. De totaalprijs van dit arrangement is maar 990 euro (voor 2 personen, op basis van beschikbaarheid). Het weekarrangement geldt voor aankomst op vrijdag 2 april of zaterdag 3 april 2021.

Klik op reserveren en vier Pasen in Borgo Castello Panicaglia!

Vrolijk Pasen Week Arrangement 7 Nachten

  • 7 x Overnachting incl. ontbijt
  • 2 x Drie gangen diner
  • 1 x Bezoek wijnhuis incl. wijnproeverij
  • 1 x Kookworkshop
  • 1 x Fles wijn op de kamer

395 euro

vanafprijs, p.p..

Reserveren