Boek direct online

Vragen? Neem gerust contact met ons op: info@borgocastellopanicaglia.com

De keuken van de Borgo

Maak kennis met lokale eetgewoontes & traditionele smaken

Italianen leven graag buiten, maar ook in huis is één plek zeer belangrijk: de keuken! Italiaanse gerechten staan voor pure ingrediënten en receptuur. Accenten worden vooral bepaald door de streek waar het gerecht wordt gemaakt en de soms eeuwenoude familierecepten die van generatie op generatie worden doorgegeven.

Elke dag genieten van heerlijk verse maaltijden

In Borgo Castello Panicaglia kun je het hele jaar door, zeven dagen per week, genieten van heerlijk verse maaltijden. We serveren ontbijt, lunch en een driegangendiner (dagmenu). Hierbij werken onze koks zoveel mogelijk met producten van eigen land of met producten die afkomstig zijn van lokale boeren en bedrijven.

  • Het ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs.
  • Lunch is € 19,95 voor volwassenen en € 9,95 voor kinderen van 4 t/m 11 jaar.
  • Diner is € 29,95 voor volwassenen en € 14,95 voor kinderen van 4 t/m 11 jaar.
  • Voor kinderen t/m 3 jaar zijn er speciale vers bereide baby/peuter gerechtjes te bestellen.

We werken niet met een a la carte kaart. Onze koks maken iedere dag van de week andere gerechten klaar voor lunch en diner. Deze serveren we in schalen voor een echt Italiaans familiegevoel. Uiteraard kunnen we op verzoek rekening houden met allergie- en dieetvoorkeuren.

Maak je verblijf nog aangenamer met ons foodplan

Er kan ook gebruik gemaakt worden van een foodplan. Zeven dagen per week lunch én diner voor maar 315 euro (dat is maar 45 euro per dag)! Met daarbij ook nog eens de gehele dag gratis koffie en thee.

Het foodplan is ook beschikbaar voor kinderen (van 4 t/m 11 jaar) voor maar 20 euro per dag! Met daarbij gratis siroop limonade.

Een dagje de omgeving verkennen en lunchen en/of dineren een lokaal restaurant? Geen enkel probleem. Die dag of dat dagdeel brengen we uiteraard niet in rekening. We kunnen het zelfs tot twee keer voor je verrekenen. Om van deze mooie aanbieding gebruik te maken, neem je namelijk minimaal 5 dagen per week deel aan het foodplan.

Ontbijt: Ons ontbijt bestaat uit diverse vers gebakken broden uit eigen keuken, croissants, biologische yoghurt met vers gemaakte granola of andere toppings naar keuze, vers gesneden fruit, vleeswaren, kaas, verse sappen, koffie en thee.

Lunch/Diner: Iedere dag maken onze chefs een verrassend lunch en diner menu klaar, met lokale en seizoensgebonden producten. Uiteraard kunnen wij rekening houden met allergie- en dieetvoorkeuren. Iedere ochtend laten wij weten wat de lunch en diner gerechten voor die dag zullen zijn.