Boek direct online

Vragen? Neem gerust contact met ons op: info@borgocastellopanicaglia.com

De keuken van de Borgo

Maak kennis met lokale eetgewoontes & traditionele smaken

Italianen leven graag buiten, maar ook in huis is één plek zeer belangrijk: de keuken! Italiaanse gerechten staan voor pure ingrediënten en receptuur. Accenten worden vooral bepaald door de streek waar het gerecht wordt gemaakt en de soms eeuwenoude familierecepten die van generatie op generatie worden doorgegeven.

Elke dag genieten van heerlijk verse maaltijden

In Borgo Castello Panicaglia kun je het hele jaar door, zeven dagen per week, genieten van heerlijk verse maaltijden. We serveren ontbijt, lunch en een driegangendiner (dagmenu). Hierbij werken onze koks zoveel mogelijk met producten van eigen land of met producten die afkomstig zijn van lokale boeren en bedrijven.

  • Het ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs.
  • Lunch is € 19,95 voor volwassenen en € 9,95 voor kinderen van 4 t/m 11 jaar.
  • Diner is € 29,95 voor volwassenen en € 14,95 voor kinderen van 4 t/m 11 jaar.
  • Wordt er op één dag van lunch én diner gebruik gemaakt dan bieden we dit samen aan voor € 45,00 voor volwassenen en € 20,00 voor kinderen van 4 t/m 11 jaar.
  • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis bij ons eten.

We werken niet met een a la carte kaart. Onze koks maken iedere dag van de week andere gerechten klaar voor lunch en diner. Deze serveren we in schalen voor een echt Italiaans familiegevoel. Uiteraard kunnen we op verzoek rekening houden met allergie- en dieetvoorkeuren.