Image Alt

De keuken van de borgo

Maak kennis met lokale eetgewoontes & traditionele smaken

Italianen leven graag buiten, maar ook in huis is één plek zeer belangrijk: de keuken! Italiaanse gerechten staan voor pure ingrediënten en receptuur. Accenten worden vooral bepaald door de streek waar het gerecht wordt gemaakt en de soms eeuwenoude familierecepten die van generatie op generatie worden doorgegeven.

Elke dag genieten van heerlijk verse maaltijden

In Borgo Castello Panicaglia kun je het hele jaar door, zeven dagen per week, genieten van heerlijk verse maaltijden. We serveren ontbijt, lunch en een viergangendiner (dagmenu). Hierbij werken onze koks zoveel mogelijk met producten van eigen land of producten die afkomstig zijn van lokale boeren en bedrijven.

Tijdens de schoolvakanties werken we met een foodplan. Dit is beschikbaar voor slechts € 280 per gast per week. Het omvat ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes, koffie, thee en water. Hierdoor hoef je tijdens je verblijf zelf nergens meer aan te denken. Alcoholische dranken en frisdrank kun je pakken in de honesty bar (op na calculatie). Uiteraard schenken we tijdens het diner een glaasje wijn van het huis voor je in. Kinderen jonger dan 4 jaar eten gratis. Voor kinderen van 4 – 12 jaar betaal je € 105 per week. Eet je een dag niet mee? Geen probleem. Geef van tevoren even door dat je onderweg wat wilt eten als je een dag de omgeving gaat verkennen, dan brengen we dit in mindering op je rekening.

Buiten de schoolvakanties is het foodplan niet beschikbaar maar kunnen ontbijt, lunch en diner uiteraard wel los besteld worden.

You don't have permission to register