Boek direct online

Vragen? Neem gerust contact met ons op: info@borgocastellopanicaglia.com

Guestbook

Ervaringen van onze gasten

Hieronder kunt u enkele ervaringen van gasten die eerder in ons hotel verbleven lezen.
Wij nodigen u van harte uit om uw ervaringen ook met ons en de gasten van Borgo Castello Panicaglia te delen wanneer u in ons hotel bent geweest. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage!

Klein paradijs voor jong & oud

Rated 5 out of 5
oktober 26, 2020

Wat een geluk hebben wij gehad dat we een zorgeloze en onvergetelijke vakantie mochten beleven in de toch speciale zomervakantie van 2020. Te meer omdat we bij gesprekken van andere gasten te horen kregen dat je normaal last minute geen kans hebt om nog een vrije kamer te bemachtigen!
Onze kamer op de bovenste verdieping van het hoofdgebouw was een plaatje en had prachtige vergezichten in petto. De service tijdens ons verblijf was professioneel, vlekkeloos én toch heel gemoedelijk. Kinderen mogen hier echt kinderen zijn!
Eten en drinken was voor jong en oud een festijn, aan alles werd gedacht. We houden van de filosofie om op vakantie kennis te maken met de lokale eetgewoonten en dat men zoveel mogelijk werkt met producten van eigen land of producten die afkomstig zijn van lokale boeren of bedrijven.
Wij komen terug!
Véronique

Avatar for Véronique
Véronique

Dreams come true

Rated 5 out of 5
oktober 23, 2020

Als twee bofkonten waren we één van de eerste bruidsparen die hun bruiloft op deze fantastische plek mochten beleven. Maar ook voor onze bruiloft hebben we vorig jaar mogen genieten van een verblijf in de Borgo. De Borgo is een unieke locatie in Italië. Super stijlvol. Er is overal aan gedacht. Fantastisch lekker eten en drinken (van ontbijt tot aan diner) en ontzettend lief personeel. Een absolute aanrader om hier je vakantie door te brengen (met of zonder kids). Wij hebben van alle keren dat we hier zijn verbleven enorm genoten. Super gastvrij en onze mooiste droom is uitgekomen. We gaan hier nog heel vaak terugkomen en nog meer genieten van dit paradijsje op aarde!

Avatar for Celeste
Celeste

Onbekommerd genieten

Rated 5 out of 5
oktober 15, 2020

Wat een prachtige plek, wat een heerlijk eten, wat een attente medewerkers en wat een prachtige kamers. We hebben ontzettend genoten en ook ons dochtertje heeft een fantastische tijd gehad en genoten van alle aandacht en het lekkere eten. Dank jullie wel!

Avatar for Wouter
Wouter

Het toppunt van relaxen

Rated 5 out of 5
oktober 15, 2020

Wij hebben afgelopen zomer 2 weken in de Borgo mogen verblijven .
Wij hadden het geluk dat we in de Familiesuite zaten. Een apart gebouw naast de Borgo met een eigen terras en een geweldige (2 verdiepingen) accommodatie.
Het personeel was super vriendelijk, eten was heerlijk, service was super waardoor deze vakantie echt relaxed was.
Al met al voor de kids en voor ons een geweldige ervaring en we komen zeker weer eens terug.

Avatar for Pascal
Pascal

Hier kom je tot rust

Rated 5 out of 5
oktober 14, 2020

Afgelopen zomer verbleven we eerst een week in Toscane en daarna een week in de Borgo. We waren een beetje bang dat er de tweede week weinig te beleven zou zijn, maar niets was minder waar. Umbrië heeft ons positief verrast. Zoveel mooie stadjes dat we tijd te kort kwamen.
De Borgo zelf is een heerlijke plek. Hier kwamen we echt tot rust. Door de kleinschaligheid is het overzichtelijk en hoef je niet continu op te letten of je kleuter niet te ver weg loopt. ’s Avonds wordt er regelmatig iets voor de kids georganiseerd, zoals een buiten bioscoop. Relaxed voor de kids én voor de papa’s en mama’s. De Borgo is echt een aanrader voor een vakantie met kleine kinderen.
Alles in de Borgo is smaakvol ingericht en het personeel staat altijd voor je klaar. Lekkere wijnen bij het eten, die je ook in het winkeltje kunt kopen. Enige minpuntje vonden wij het eten. Hoewel er iedere dag vers wordt gekookt, spraken de gerechten ons niet altijd aan. We hadden ons verheugd op heerlijke pasta’s, risotto’s, bruchetta’s, melanzane parmigiana etc., maar dat stond hier helaas niet of nauwelijks op het menu.

Avatar for Laura
Laura

Deel ook uw ervaring
in ons gastenboek