Beschikbaarheid checken

Vragen? Neem gerust contact met ons op: info@borgocastellopanicaglia.com

Guestbook

Ervaringen van onze gasten

Hieronder kunt u enkele ervaringen van gasten die eerder in ons hotel verbleven lezen.
Wij nodigen u van harte uit om uw ervaringen ook met ons en de gasten van Borgo Castello Panicaglia te delen wanneer u in ons hotel bent geweest. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage!

Unieke Borgo in het prachtige Umbrië

Rated 5 out of 5
juli 29, 2023

Van het begin tot het eind was onze week op de Borgo fantastisch. Kleinschalig wat zijn charmes heeft! Onze zoon van 5 ging als hij wakker werd meteen lekker spelen met vriendjes waardoor mama en papa nog even heerlijk konden blijven liggen. Leuke animatie voor de kinderen met de super lieve Nederlandse Anna die dit begeleid. Vooral de pasta workshop, pizza en filmavond waren favoriet bij onze zoon. De mogelijkheid om te lunchen en de avond te dineren maakte het voor ons fantastisch. En ook niet te vergeten de goede wijnen. Ik zou deze accommodatie zeker aanraden!

Avatar for Merel
Merel

Taste of Umbrië

Rated 5 out of 5
mei 9, 2023

Wat een fantastische beleving om op deze manier de Italiaanse keuken beter te leren kennen! Wat een top team en wat een heerlijke locatie!

Grazie mille super team!

Avatar for Clarinda
Clarinda

Prachtige Borgo in het nog onontdekte Umbrië

Rated 5 out of 5
oktober 4, 2022

Wij zijn gek op Italië, maar we waren niet eerder in Umbrië geweest. Het is ons heel goed bevallen. Niet zo toeristisch als bijv. Toscane, maar wel de knusse stadjes en de ongerepte natuur. De Borgo is de perfecte uitvalsbasis. Het is een hele romantische plek om te verblijven en wij hebben er enorm van genoten! We zijn nog niet uitgekeken en komen zeker een keer terug!

Avatar for Kim Jaspers
Kim Jaspers

Een perfect huwelijk!

Rated 5 out of 5
juni 30, 2022

Mijn vrouw en ik hebben de gehele Borgo afgehuurd om hier te trouwen met al onze vrienden en familie. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, het eten is fantastisch, de kamers zijn ruim, schoon en modern ingericht. De Borgo is dermate ruim opgezet dat iedereen zijn privacy heeft maar tevens ook de mogelijkheid heeft om op diverse plekken te ontbijten, lunchen, dineren of te feesten. De bedrijfsleidster Mirza is fantastisch, snapt hoe het werkt en denkt erg goed mee!

Wij hebben een perfect huwelijk hier gehad en zullen dit nooit meer vergeten! Komen zeer zeker nog een keer terug.

Avatar for Stefan
Stefan

Fantastisch!

Rated 5 out of 5
juni 17, 2022

Prachtige vakantie op een prachtig domein in een prachtige streek. We denken dat we nog wel eens terugkomen.

Avatar for Caroline en Patrick
Caroline en Patrick

Deel ook uw ervaring
in ons gastenboek