Beschikbaarheid checken

Vragen? Neem gerust contact met ons op: info@borgocastellopanicaglia.com

Guestbook

Ervaringen van onze gasten

Hieronder kunt u enkele ervaringen van gasten die eerder in ons hotel verbleven lezen.
Wij nodigen u van harte uit om uw ervaringen ook met ons en de gasten van Borgo Castello Panicaglia te delen wanneer u in ons hotel bent geweest. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage!

Inspirerend, voedzaam, onvergetelijk!

april 7, 2024

A taste of Umbria dekt exact de lading van een week lang ‘proeven’ met al je zintuigen. De passie van alle locale ondernemers met fantastische duurzame producten, samengebracht in de keuken van de Borgo onder leiding van geweldige professionals in een ambiance van vriendelijkheid en passie. Liefdevol en strak georganiseerd. Uitzonderlijk allemaal. Wat wil een mens nog meer.

Avatar for Regine Overbeeke
Regine Overbeeke

Zo ontzettend leuk!!

april 7, 2024

Fantastische week in de keuken met Sergio Luca en alle andere medewerkers. Aardig, geduldig en enthousiast. Kamer was mooi elke dag schone handdoeken koffie echt heel leuk! Een aanrader. wifi was een minpuntje🤗

Annelies en Jeanette

Avatar for annelies en Jeanette
annelies en Jeanette

Een week met een gouden randje!

maart 25, 2024

A taste of Umbria: prachtige locatie, ongekend mooie suite, vriendelijke en gezellige medewerkers, een top-team in de keuken, leuke toepasselijke excursies, héérlijke zelfbereide gerechten,…kortom, een week om nooit te vergeten!

Avatar for Aniek
Aniek

A Taste of Umbria

maart 25, 2024

Wat een week !

Het koken: we hebben veel geleerd van de koks, culinaire creaties gemaakt die onze verwachtingen overtroffen en uiteraard heerlijk gegeten.

De excursies: kleinschalige bedrijven in de regio, gepassioneerde eigenaars die ons kennis lieten maken met hun producten, top !

Het groepsgebeuren: ja, veel is in groepsverband, maar Nederlanders en Belgen hebben elkaar leren kennen, samengewerkt, veel gelachen en genoten van elkaar, de entourage en de enorme verwennerij door alle personeel van de Borgo!

Wat er te wensen overblijft ….? Een keer teruggaan 🇮🇹👍.

Alle personeel van de Borgo, groepsgenoten, heel erg bedankt voor deze onvergetelijke week,

Carien Spronken

Avatar for Carien Spronken
Carien Spronken

genoeg vriendjes en leuke activiteiten

januari 23, 2024

Tijdens de herfstvakantie hebben we een verblijf van een week gehad. het ontbijt en diner waren heerlijk en goed verzorgd. De kamers was ruim en goed verzorgd. Ligt in een prachtige omgeving. Vooral onze zoon van 9 vond het helemaal te gek. Er waren flink wat vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen ( veel jongere kinderen en een paar wat ouder dan negen) binnen is een speelhoek met spellen en tekenmateriaal, buiten een kleine speeltuin, en dingen als een skelter. En tot onze grote verrassing buiten onderaan een supergrote speeltuin!!! het zwembad konden we door het weer helaas niet veel gebruiken. Vrijwel alle gasten volgden hetzelfde ritme: even uitslapen, lekker ontbijten terwijl de kinderen spelen, klaar maken voor een uitstapje in de prachtige omgeving terwijl de kinderen onder begeleiding een leuk spel spelen. En na een fijne dag op stap in de avond weer een leuke activiteit voor de kinderen waarna iedereen bij het heerlijke diner neer ploft aan een lange tafel. We hebben leuke vrienden overgehouden aan de Borgo! Wij zouden zo weer gaan.

Avatar for Tamara Timmermans
Tamara Timmermans

Deel ook uw ervaring
in ons gastenboek