Beschikbaarheid checken

Vragen? Neem gerust contact met ons op: info@borgocastellopanicaglia.com

Guestbook

Ervaringen van onze gasten

Hieronder kunt u enkele ervaringen van gasten die eerder in ons hotel verbleven lezen.
Wij nodigen u van harte uit om uw ervaringen ook met ons en de gasten van Borgo Castello Panicaglia te delen wanneer u in ons hotel bent geweest. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage!

wat een verwennerij

december 2, 2021

We hadden een heerlijke week! Alles was goed en fijn; de ontvangst, het eten, de bediening, de mooie kamers, lekkere bedden, prachtige tuin..We hebben ons bijzonder verwend gevoeld en dat was precies wat we nodig hadden 😀

Avatar for Mies Rogmans
Mies Rogmans

Zeer gastvrij en gastronomisch

december 2, 2021

We verbleven in oktober 2020 en in mei 2021 bij deze verborgen parel. Vanaf dag 1 voelden wij ons thuis. Het merendeels Italiaanse personeel is zeer gastvrij en er is geen stress. Alles kan! De aankleding van de Borgo en de kamers is luxe en aan alles is gedacht. Wij verbleven in de kamers Oliva en Rosa, op de 2e verdieping, zeer ruim en met prachtige badkamers. Het ontbijt is geweldig, genoeg keuze! Het 3-gangen diner is iedere avond heel divers en er is een ruime keuze aan wijnen uit de streek. Kortom, we kunnen niet wachten tot we weer richting Nocera Umbra kunnen rijden. Ci vediamo!

Avatar for Rob en monique bergman
Rob en monique bergman

Onze droom is uitgekomen

december 2, 2021

Wij hebben als bruidspaar onze droom bruiloft mogen vieren op deze locatie.

Met een intiem gezelschap je bruilof vieren op deze mooie locatie waar ze alles tot in de puntjes voor je verzorgen.. we hadden het ons niet mooier kunnen wensen. Wij hebben genoten van het begin tot het eind.

Nogmaals dankjewel aan het hele team, jullie zijn fantastisch!

Avatar for Fam. Looijmans
Fam. Looijmans

Tutto tutto perfetto , pulizia , personale , la cucina

december 2, 2021

Si

Avatar for Elio
Elio

Un posto incantevole

december 2, 2021

Un magico ritaglio nei colli umbri in un clima internazionale e allo stesso tempo familiare. Servizio impeccabile disponibilissimo e gentile. Unica pecca è non aver trovato posto per tornare con la mia famiglia in estate 2022!

Avatar for Alessandro
Alessandro

Deel ook uw ervaring
in ons gastenboek