Beschikbaarheid checken

Vragen? Neem gerust contact met ons op: info@borgocastellopanicaglia.com

Guestbook

Ervaringen van onze gasten

Hieronder kunt u enkele ervaringen van gasten die eerder in ons hotel verbleven lezen.
Wij nodigen u van harte uit om uw ervaringen ook met ons en de gasten van Borgo Castello Panicaglia te delen wanneer u in ons hotel bent geweest. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage!

Passie voor Italië

januari 8, 2024

Een fantastische kook en smaak ervaring in het voor mij “ onbekende” Umbrië . Ervaringen over koken , trotse familietradities en uitstekende uitleg van de gepassioneerde koks samen met 11” voor ons onbekende Nederlanders en Belgen een fantastische week gehad.

Avatar for Maus Westerbaan
Maus Westerbaan

Het was een geweldige week!! Alles was zo goed geregeld door het enthousiaste personeel. Niks was te gek. De groep was ook heel gezellig en heel hecht.

januari 8, 2024

Het koken met elkaar en ook het samen opeten ervan is enorm gezellig. Zaten met z’n allen gezellig aan de tafel bij de keuken. Goede begeleiding van de koks. Kortom een top week!!

Avatar for Monique
Monique

Een feestje om hier te verblijven!

januari 8, 2024

We hadden een hele mooie kamer. Zo mooi gestyled. Ik heb mijn ogen uitgekeken.

Avatar for Monique
Monique

Unieke Borgo in het prachtige Umbrië

juli 29, 2023

Van het begin tot het eind was onze week op de Borgo fantastisch. Kleinschalig wat zijn charmes heeft! Onze zoon van 5 ging als hij wakker werd meteen lekker spelen met vriendjes waardoor mama en papa nog even heerlijk konden blijven liggen. Leuke animatie voor de kinderen met de super lieve Nederlandse Anna die dit begeleid. Vooral de pasta workshop, pizza en filmavond waren favoriet bij onze zoon. De mogelijkheid om te lunchen en de avond te dineren maakte het voor ons fantastisch. En ook niet te vergeten de goede wijnen. Ik zou deze accommodatie zeker aanraden!

Avatar for Merel
Merel

Such a Warm Welcome!

mei 9, 2023

We stayed for 9 nights at the Borgo, changing rooms for the extra night we added at the last minute. Nothing was too much trouble and we were very well looked after. We felt like house guests in a beautiful country house. The rooms are a wonderful mix of traditional and modern – comfortable and stylish. The food was superb and a Reiki treatment with Simona in the garden was a highlight. We left exchanging warm hugs and a promise to return soon.

Avatar for Susan and Clive
Susan and Clive

Deel ook uw ervaring
in ons gastenboek