Beschikbaarheid checken

Vragen? Neem gerust contact met ons op: info@borgocastellopanicaglia.com

Guestbook

Ervaringen van onze gasten

Hieronder kunt u enkele ervaringen van gasten die eerder in ons hotel verbleven lezen.
Wij nodigen u van harte uit om uw ervaringen ook met ons en de gasten van Borgo Castello Panicaglia te delen wanneer u in ons hotel bent geweest. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage!

Fantastisch

Rated 5 out of 5
oktober 6, 2020

Niet wetend wat we konden verwachten, de foto’s beloofde veel goeds. En dan kom je aan bij de Borgo. Afgelegen en wel, is dat wel iets voor ons? Samen met de gasten één grote familie. Prachtige inrichting! Kamers waar je graag in verblijft. Een fijn zwembad. Lekker lokaal ontbijt, lunch en diner. Een geweldig animatieprogramma voor kids, knus, veilig en ontspannen.
Je kunt hier volgens ons heel goed je bruiloft vieren.
Het totaalplaatje zo goed verwacht je niet. Maar ja, heb nu niet te hoge verwachtingen en ga vooral lekker zelf ontdekken.
Misschien komen wij nog eens terug;)

Avatar for Holly Smit
Holly Smit

Prachtige locatie. Heerlijk eten, ook voor vegetariërs.

Rated 5 out of 5
oktober 6, 2020

Deze Borgo ligt op een prachtige plek, ver weg van de drukte. Erg ingesteld op kinderen. Sympathieke medewerkers en gastvrijheid en service staan hier hoog in het vaandel. Aan alles wordt gedacht. Het eten, zowel lunch als diner, was elke dag een feestje. Ook voor vegetariërs!

Avatar for Patrick
Patrick

Gastvrij, heerlijk en erg mooi!

Rated 5 out of 5
september 10, 2020

Vorig jaar zomer zijn we op onze doorreis van Le Marche naar Rome een lang weekend op bezoek geweest in de Borgo bij Albert en Inger. Een unieke plek midden in de natuur en dichtbij de prachtige steden Perugia en Assisi. De kamers zijn mooi, het eten verrukkelijk en de gastvrijheid is top! Als we volgende keer weer in de buurt zijn, komen we zeker weer langs.

Avatar for Marc & Marlyse Beaujean
Marc & Marlyse Beaujean

Deel ook uw ervaring
in ons gastenboek