Beschikbaarheid checken

Vragen? Neem gerust contact met ons op: info@borgocastellopanicaglia.com

Guestbook

Ervaringen van onze gasten

Hieronder kunt u enkele ervaringen van gasten die eerder in ons hotel verbleven lezen.
Wij nodigen u van harte uit om uw ervaringen ook met ons en de gasten van Borgo Castello Panicaglia te delen wanneer u in ons hotel bent geweest. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage!

Wat een topplek, echt genieten. Aan alles wordt gedacht!

Rated 5 out of 5
oktober 6, 2020

Prachtige kamers, een heerlijk ontbijt, elke avond aanschuiven aan het heerlijke menu terwijl onze baby lekker in de kamer lag te slapen, al het personeel is super vriendelijk en wat een gezellige en ontspannen sfeer hangt er op de Borgo. We hebben het zo naar ons zin gehad dat we in Juni gewoon weer terug komen. Hele grote complimenten naar Inger en Albert.

Avatar for Ilse Looijen
Ilse Looijen

Heerlijke week in een prachtige, zeer gastvrije omgeving!

Rated 5 out of 5
oktober 6, 2020

In een gekke (Corona) periode toch helemaal tot rust gekomen op deze prachtige plek. Voortreffelijk ontbijt, mooie ruime kamers en een heerlijk zwembad. In de directe omgeving is heel veel te doen. Wij genoten zeer van het dorpje Spoleto!

Avatar for Esther Schreurs
Esther Schreurs

Top verblijf!

Rated 5 out of 5
oktober 6, 2020

Wat hebben wij genoten van ons verblijf op de borgo! Al hadden we van te voren niet anders verwacht (de foto’s beloofden immers héél veel goeds); toch werden we steeds weer verrast door al het moois dat deze plek te bieden heeft. De sfeer is super gemoedelijk en relaxed, het eten en de borrels zijn heerlijk en niet te vergeten het interieur/exterieur: wauw! Naast dat we ons op de borgo zelf meer dan genoeg konden vermaken, hebben we ook verschillende leuke uitstapjes gemaakt in de omgeving. Je hoeft je in elk geval absoluut niet te vervelen!
Al met al hebben we met volle teugen genoten. Wel zouden we niet meer zo snel met z’n tweetjes komen aangezien wij het enige stel waren tussen alle gezinnen. Ook dat was heel gezellig en we hebben zeker geen last van de kids gehad, maar voor ons toch leuker voor als we zelf ooit kinderen hebben dan er nog een keer met z’n tweeën terug te gaan :) (los van onze bruiloft natuurlijk, die we volgend jaar op deze magische plek mogen vieren!)

Avatar for Esmée
Esmée

Fantastisch

Rated 5 out of 5
oktober 6, 2020

Niet wetend wat we konden verwachten, de foto’s beloofde veel goeds. En dan kom je aan bij de Borgo. Afgelegen en wel, is dat wel iets voor ons? Samen met de gasten één grote familie. Prachtige inrichting! Kamers waar je graag in verblijft. Een fijn zwembad. Lekker lokaal ontbijt, lunch en diner. Een geweldig animatieprogramma voor kids, knus, veilig en ontspannen.
Je kunt hier volgens ons heel goed je bruiloft vieren.
Het totaalplaatje zo goed verwacht je niet. Maar ja, heb nu niet te hoge verwachtingen en ga vooral lekker zelf ontdekken.
Misschien komen wij nog eens terug;)

Avatar for Holly Smit
Holly Smit

Prachtige locatie. Heerlijk eten, ook voor vegetariërs.

Rated 5 out of 5
oktober 6, 2020

Deze Borgo ligt op een prachtige plek, ver weg van de drukte. Erg ingesteld op kinderen. Sympathieke medewerkers en gastvrijheid en service staan hier hoog in het vaandel. Aan alles wordt gedacht. Het eten, zowel lunch als diner, was elke dag een feestje. Ook voor vegetariërs!

Avatar for Patrick
Patrick

Deel ook uw ervaring
in ons gastenboek