Beschikbaarheid checken

Vragen? Neem gerust contact met ons op: info@borgocastellopanicaglia.com

Osteria Panicaglia

Pure ingrediënten, Umbrische gerechten met een moderne twist en een dagelijks wisselende menukaart. Reserveer nu een tafel in Osteria Panicaglia. Je bent ook welkom als je niet in onze agriturismo verblijft.

Gastronomia umbra

Puur, vers en 100% lokaal. Dat is de essentie van de Umbrische keuken. In Osteria Panicaglia voegen we daar subtiele smaken en verfijning aan toe. Zo brengen we authentieke smaakbeleving naar gastronomisch niveau. Reserveer een tafel en geniet van ons 3, 4 of 5-gangenmenu óf kies een van de specialiteiten waar we in de hele regio om bekend staan.

Eigen groenten, lokale specialiteiten

Naast het restaurant ligt onze eigen moestuin. Hier verbouwen we zelf onze groenten en kruiden. De overige ingrediënten halen we allemaal uit de directe omgeving. Van prachtig scharrelvlees tot lokale specialiteiten. De menukaart kleurt continu mee met de seizoenen, zodat je altijd vers en duurzaam geniet.

Kasteel-restaurant uit de 13e eeuw

Osteria Panicaglia is gevestigd binnen de muren van Castello Panicaglia. Het ruim 750-jarige kasteel is sinds 2019 volledig gerenoveerd, mét behoud van alle authentieke elementen. Je geniet in alle comfort van het smaakvol ingerichte interieur.

Het mooiste uitzicht van de regio

Buiten beschikt Osteria Panicaglia over een ruim overdekt terras. Hier kijkt je uit over het omliggende landschap en de moestuin waar je groenten vanochtend nog in de grond stonden. Reserveer een romantisch diner voor twee of neem met een groter gezelschap plaats aan een van de ruime familietafels.

Lunch & diner menu

Je bent van harte welkom voor een lunch à la carte en diner met een menu samengesteld door onze chef. Vraag naar de dagkaart en ontdek welke gerechten we tijdens jouw bezoek serveren. Misschien hebben we net verse lenticchie geteeld of mooie witte zomertruffels ingekocht. Op sommige dagen komt er ’s middags al een porchetta van de grill. Elk menu is een verrassing. Reden genoeg om vaker terug te komen.

Reserveer een tafel

Reserveer direct online of neem telefonisch contact op via +39 074 28 16 63

Reserveer een tafel