Vragen? Neem gerust contact met ons op: +31 619 99 44 99
Image Alt

Over ons

La dolce vita in Borgo Castello Panicaglia

Het weidse landschap, de mooie middeleeuwse stadjes, de authentieke mensen, het heerlijke eten, de geweldige wijnen en de fantastische olijfolie. We houden van Italië en la dolce vita! We zijn zelfs in Italië getrouwd. La dolce vita betekent letterlijk 'het zoete leven', maar de figuurlijke betekenis is: het goede leven. Hierbij hoort samenzijn met familie en vrienden, genieten van het leven en een bourgondisch bestaan leiden. In Borgo Castello Panicaglia willen we onze gasten dit gevoel geven en er een onvergetelijke Italiaanse belevenis van maken.

Ontspanning & sfeer

Sinds een paar maanden zijn wij de trotse eigenaar van Borgo Castello Panicaglia. Een plek die nu al ontzettend mooi is, maar die wij geweldig gaan maken. Alles waar wij zelf blij van worden op vakantie, gaan wij voor onze gasten realiseren.

We hebben tijdens het reizen door Italië veel mooie landgoederen gezien en in fraaie resorts en agriturismi geslapen. Daarbij merkten we dat veel van deze locaties prachtig van buiten zijn, maar vaak vrij eenvoudig van binnen. Natuurlijk speelt het leven zich in Italië vooral buiten af, maar na een mooie dag wil je ‘thuis’ ook nog even lekker kunnen ontspannen. Dan kom je graag in een hotelkamer met een warme sfeervolle inrichting, een lekker zitje, een fijn kleed op de grond en een mooi bed met een goed matras. Het lijkt zo logisch, maar het is bijna nergens te vinden – of meteen onbetaalbaar.

Ontspannen voor ouders, leuk & veilig voor kinderen

Ook bijna niet te vinden, weten we inmiddels uit ervaring met ons dochtertje, is een plek waar je als (jonge) ouders kunt ontspannen en genieten, maar die ook leuk, prettig en veilig is voor kinderen. Een plek waar het restaurant niet om 19.30 uur opent, maar waar je om 18.00 uur al met de kindjes terecht kunt. En waar je goede service vindt, zoals gratis houten babybedjes. Op plaatsen waar dit soort service geboden wordt, is sfeer vaak weer ver te zoeken. In Borgo Castello Panicaglia brengen we sfeer, ontspanning, gemak en plezier samen.

We hopen jullie snel te ontmoeten in Borgo Castello Panicaglia. Vragen of verzoeken? Neem dan gerust contact met ons op.

– Albert, Inger en Robin –

Gastvrijheid & service

Ervoor zorgen dat het gasten aan niets ontbreekt, dat zit in onze natuur. We hebben beide gestudeerd aan de hogere hotelschool, dus weten hoe belangrijk gastvrijheid is. Tijdens en na onze studie hebben we veel werkervaring opgedaan in de hospitality industry, in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast genieten we ontzettend van lekker eten en drinken. In Borgo Castello Panicaglia komen al deze dingen samen. Het is daarom een droom die uitkomt dat wij ons voor mogen stellen als gastheer en gastvrouw van deze prachtige plek. We kijken ernaar uit om jullie te mogen verwelkomen en zorgen ervoor dat jullie kunnen genieten van een onvergetelijke vakantie in Borgo Castello Panicaglia.

– Joris en Malou –

You don't have permission to register