Beschikbaarheid checken

Vragen? Neem gerust contact met ons op: info@borgocastellopanicaglia.com

Over ons

La dolce vita in Borgo Castello Panicaglia

Het weidse landschap, de mooie middeleeuwse stadjes, de authentieke mensen, het heerlijke eten, de geweldige wijnen en de fantastische olijfolie. We houden van Italië en la dolce vita! We zijn zelfs in Italië getrouwd. La dolce vita betekent letterlijk ‘het zoete leven’, maar de figuurlijke betekenis is: het goede leven. Hierbij hoort samenzijn met familie en vrienden, genieten van het leven en een bourgondisch bestaan leiden. In Borgo Castello Panicaglia willen we onze gasten dit gevoel geven en er een onvergetelijke Italiaanse belevenis van maken.

Ontspanning & sfeer

Sinds het voorjaar van 2019 zijn wij de trotse eigenaar van Borgo Castello Panicaglia. Een plek die al ontzettend mooi was, maar nu echt geweldig is. Ideaal voor een verblijf met z’n tweeën, het hele gezin of zelfs met de hele familie. Alles waar wij zelf blij van worden op vakantie, hebben wij voor onze gasten gerealiseerd.

We hebben tijdens het reizen door Italië veel mooie landgoederen gezien en in fraaie resorts en agriturismi geslapen. Daarbij merkten we dat veel van deze locaties prachtig van buiten zijn, maar vaak vrij eenvoudig van binnen. Natuurlijk speelt het leven zich in Italië vooral buiten af, maar na een mooie dag wil je ‘thuis’ ook nog even lekker kunnen ontspannen. Dan kom je graag in een hotelkamer met een warme sfeervolle inrichting, een lekker zitje, een fijn kleed op de grond en een mooi bed met een goed matras. Het lijkt zo logisch, maar het is bijna nergens te vinden – of meteen onbetaalbaar.

Ontspannen voor ouders, leuk & veilig voor kinderen

Ook bijna niet te vinden, weten we inmiddels uit ervaring met ons dochtertje, is een plek waar je als (jonge) ouders kunt ontspannen en genieten, maar die ook leuk, prettig en veilig is voor kinderen. Een plek waar de kok op verzoek om 18.00 uur al een gerecht voor de kindjes kan maken. En waar je goede service vindt, zoals gratis houten babybedjes. Op plaatsen waar dit soort service geboden wordt, is sfeer vaak weer ver te zoeken. In Borgo Castello Panicaglia brengen we sfeer, ontspanning, gemak en plezier samen.

We hopen jullie snel te ontmoeten in Borgo Castello Panicaglia. Vragen of verzoeken? Neem dan gerust contact met ons op.

– Albert, Inger & Robin –